Detroit Red Wingsin tuore tähtihankinta Patrick Kane on valmis hyppäämään tositoimiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

NHL-toimittaja Helene St. Jamesin mukaan Kane harjoitteli Red Wingsin kakkosketjun oikealla laidalla. Ketjun toisella laidalla viiletti miehen Chicago Blackhawks -aikojen tutkapari Alex DeBrincat. Ketjun sentterinä peliä rakenteli nuori Joe Veleno. Näin ollen ykkössentteri Dylan Larkinia ei ainakaan vielä olla istuttamassa DeBrincatin ja Kanen väliin.

Kane harjoitteli samassa ylivoimakoostumuksessa Shayne Gostisbeheren, Lucas Raymondin, Larkinin sekä David Perronin kanssa.

Kane solmi Red Wingsin kanssa loppukauden kattavan ja 2,75 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen viime viikon tiistaina. Miehen debyytti punasiivissä lienee edessä torstain vastaisena yönä Red Wingsin matkustaessa miehen kotikaupunkiin Buffalo Sabresin vieraaksi.

Helene St. James

@HeleneStJames
Don't see J.T. Compher on the ice at Monday's Red Wings practice, but lines are:
Fabbri-Larkin-Raymond
DeBrincat-Veleno-Kane
Rasmussen-Copp-Perron
Kostin-Fischer-Sprong

Helene St. James

@HeleneStJames
Patrick Kane on power play unit with Shayne Gostisbehere, Lucas Raymond, Dylan Larkin & David Perron. #RedWings