Miro Heiskanen on joutunut kantamaan parin viime kauden aikana jättimäistä vastuuta Dallas Starsin pelinavaamisesta. Pian asiaan saattaa kuitenkin tulla muutos.

NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Stars olisi iskenyt silmänsä Nashville Predatorsista lähtöä tekevään Tyson Barrieen. Predatorsin kerrottiin viikonloppuna antaneen Barrielle luvan neuvotella siirrosta ja mahdollisesta jatkosopimuksesta muiden NHL-seurojen kanssa.

Barrie, 32, olisi kiekollisena puolustajana toimiva hankinta Starsin peräpäähän. Tämän kauden 22 pelissä yhdeksän syöttöpistettä kerännyt pienikokoinen, oikealta laukova konkaripuolustaja nakutti viime kaudella tehot 13+42=55. Miehen 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus umpeutuu ensi kesänä.

Barrien tulo toisi tarvittavaa tehoa Starsin puolustukseen. Viime kaudella Heiskasen (73 pistettä) jälkeen toiseksi tehokkain Stars-pakki oli 25 pistettä merkkauttanut konkari Ryan Suter.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit tutustua NHL:n televisiointiin tarkemmin täällä.