Chicago Blackhaws lähetti tiistaina Stanley Cup -mestarihyökkääjä Corey Perryn NHL:n siirtolistalle sopimuksen purkamisen takia.

38-vuotiaan Perryn todettiin Blackhawksin sisäisissä tutkimuksissa syylliseksi epäsoveliaaseen käytökseen, joka rikkoi seuran ja NHL:n sopimussääntöjä, joiden tarkoitus on varmistaa turvallinen työympäristö kaikille. Kanadalainen konkarihyökkääjä oli sivussa Blackhawksin toiminnasta tutkimusten ajan.

Blackhawksin GM Kyle Davidson astui keskiviikkona lehdistön eteen purkamaan tilannetta. Davidsonin mukaan Perryn potkut johtuivat tapahtumasta työpaikalla ja seura sai tietää asiasta kesken vierasreissun.

Perryn tapauksesta levisi sosiaaliseen mediaan mitä villeimpiä huhuja, jotka Davidson halusi tyrmätä jyrkästi.

– Haluan olla hyvin selvä, että tähän tapaukseen ei liity pelaajia tai heidän perheitään. Kaikki muu on täysin väärää tietoa ja suoraan sanottuna vastenmielistä, Davidson jyrähti.

Davidsonin mukaan Blackhawksin pelaajat eivät myöskään olleet tietoisia tapauksesta.

ESPN:n tuoreimpien tietojen mukaan Perryn ja seuran työntekijän välillä tapahtui jotain viime tiistaina, kun joukkue oli matkalla Columbukseen.

Perry siirtyi viime kesänä Blackhawksiin yksivuotisella ja neljän miljoonan dollarin palkan takaavalla sopimuksella. Joukkueen varakapteeniksi valittu hyökkääjä teki pelaamassaan 16 ottelussa kelpo tehopisteet 4+5=9.