Colorado Avalanche voitti Dallas Starsin Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä lukemin 6-3.

Dallas johti ottelua jo 3-0, kun ottelua oli pelattu hieman yli puolet. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin Coloradon huima kiri, kun se mätti peräti kuusi maalia putkeen.

Colorado nousi vielä toisessa erässä maalin päähän, kun Mikko Rantanen nappasi syöttöpisteen Ryan Johansenin ylivoimamaaliin. Päätöserässä Rantanen napautti kiekon itse verkkoon rystypuolelta vastaten samalla ottelun voittomaalista. Kauden 16 otteluun Rantanen on kasannut tehopisteet 11+12=23.

Vain 11 sekuntia Rantasen maalista Colorado karkasi ratkaisevan tuntuiselle kahden maalin karkumatkalle, kun Joel Kiviranta alusti Andrew Coglianon maalin. Kolmannen ottelunsa Avalanchen paidassa pelannut Kiviranta on kerännyt tähän kauteen tehot 1+3.

Coloradon tähtipuolustaja Cale Makar merkkautti pelissä tehopisteet 0+3 ja rikkoi samalla 200 syöttöpisteen rajapyykin NHL-urallaan. Makarista tuli samalla NHL-historian nopein puolustaja, joka yltää kyseiseen rajapyykkiin. Makar on pelannut NHL:n runkosarjassa 254 ottelua tehopistein 69+201=270.

Colorado Avalanche

@Avalanche
Keep them coming 👏

#GoAvsGo

Colorado Avalanche

@Avalanche
We don't quit.

#GoAvsGo

NHL

@NHL
254 games to reach 200 assists...

Yeah, he's pretty good.