Florida Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov joutui jättämään Anaheim Ducks -ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi.

Barkovin vasen polvi vääntyi kolmannen erän alussa, kun Ducks-puolustaja Jackson LaCombe jalkakampitti hänet keskialueella kiekkoa ylös tuodessa. (Näet videon tilanteesta klikkaamalla tästä.)

LaCombe sai tilanteesta aluksi ulosajon polvitaklauksesta, mutta tuomarit tulkitsivat teon lopulta kahden minuutin kampitusjäähyksi.

Tuskaisen näköinen Barkov talutettiin osuman jälkeen pukukopin puolelle, eikä suomalaista nähty enää kaukalossa sen jälkeen.

Panthers-voitti ottelun lopulta lukemin 2-1. Eetu Luostarinen teki ottelussa maalin ja Anton Lundell tarjoili kaksi syöttöpistettä.