Nashville Predatorsin tähtimaalivahti Juuse Saroksen ympärillä vellovat treidipuheet ovat nousseet tasaisin väliajoin otsikoihin sen jälkeen, kun seura päätti uudistaa ydinrunkoaan huomattavasti nuorempaan suuntaan viime kauden siirtotakarajalla.

Saroksen sopimus kattaa vielä ensi kauden, minkä vuoksi suomalaisveskarin parhaiden vuosien pelätäänkin nyt valuvan hukkaan vailla todellisia menestysmahdollisuuksia olevassa Predatorsissa.

Seuran tuore GM Barry Trotz hankaa hänkin vastaan eikä ole valmis luopumaan 28-vuotiaasta tähdestään. Päinvastoin Trotz näkisi Saroksen mielellään seurassa tämän uran loppuun asti.

– Tapasin hänen agenttinsa. Haluaisin solmia jatkosopimuksen hänen kanssaan ja olen kertonut asiasta heille. Olemme pienimuotoisessa re-tool-tilassa ja kun pääsemme sen yli, haluaisin hänen olevan osa tulevaisuuden joukkueemme selkärankaa, Trotz paljastaa suunnitelmansa The Athleticille.

Saroksen leirillä on toisaalta iso päätösvalta asiassa. Mikäli Saros ei suostu jatkosopimukseen Predatorsin kanssa, kaupannee Trotz suomalaisen toisaalle ensi kesänä tai viimeistään ensi kauden siirtotakarajalla.

LUE MYÖS: Lähde: NHL-mestarisuosikki yritti hankkia Juuse Saroksen siirtotakarajalla