Philadelphia Flyers koki valitettavan takaiskun torstaiyön tappiopelissä Buffalo Sabresiä vastaan, kun sen ykkösvahti Carter Hart loukkaantui Kyle Okposon kaaduttua maalivahdin päälle.

Vahvan alkukauden pelanneen Hart kärsi tilanteessa keskivartalovamman, jonka vakavuudesta saatiin tarkempaa tietoa torstai-iltana. NHL-toimittaja Anthony SanFilippo paljastaa 25-vuotiaan tähtitorjujan olevan sivussa useamman viikon ajan, mikä tietää kovia aikoja neljä voittoa alkukaudella napanneelle Flyersille.

Kahdeksan joukkueensa kymmenestä alkukauden ottelusta pelannut Hart on torjunut alkukauden vakuuttavin tilastoin 2,52 ja 91,3%. Miehen korvaa Flyersin ykkösvahtina surkean alkukauden pelannut Sam Ersson. Ruotsalainen on esiintynyt Flyersin tolppien välissä kolmessa ottelussa katastrofaalisin tilastoin 4,91 ja 76,3%.

Flyersin odotetaan nostavan Erssonin kakkosmieheksi farmiin haudatun jättipalkkaisen Cal Petersenin.

Anthony SanFilippo

@AntSanPhilly
Sounds like @NHLFlyers goalie Carter Hart is going to miss time with his mid-body injury. How much time, is still unsure. The team is hopeful it’s closer to 2-3 weeks than 4–6 weeks.
Expect the team to call up Cal Petersen to join Sam Ersson on the roster. #LetsGoFlyers