Buffalo Sabres kaatoi viime yön NHL-kierroksella Philadelphia Flyersin numeroin 5-2. Ottelu sai kuitenkin Buffalon kannalta epäonnisen alun.

Philadelphia karkasi ylivoimahyökkäykseen. Sabresin suomalaispuolustaja Henri Jokiharju luisteli hienosti vastustajat kiinni ja onnistui katkaisemaan Joel Farabeen syötön. Valitettavasti kiekko kuitenkin kimposi pakin mailasta suoraan Buffalon maaliin.

Jokiharju pääsi sovittamaan syntinsä kolmannen erän puolivälissä. Hän blokkasi laukauksen, josta olisi syntynyt varma maali ja Flyersin 3-3 tasoitus.

Ottelun ykkössankari oli Buffalon maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen. Hän torjui voitossa huimat 38 kertaa. Buffalo puolestaan sai vain 15 laukausta vastustajan maalia kohti, mutta niistä viisi painui sisään.

Philadelphia Flyers

@NHLFlyers
Just the way @FarabeeJoel drew it up.

#BUFvsPHI | #LetsGoFlyers