Florida Panthersin sunnuntain jääharjoituksista kuului iloisia uutisia.

NHL-toimittaja Jameson Olive raportoi X:ssä, että tähtipuolustajat Aaron Ekblad ja Brandon Montour olivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella mukana joukkueen harjoituksissa.

Montour ja Ekblad olivat molemmat kesällä leikkauksissa, joista kuntoutumisten odotettiin kestävän pisimmillään joulukuulle. Miehet vaikuttaisivat kuitenkin tekevän paluun kaukaloon paljon aiemmin kuin aluksi odotettiin.

– He eivät ole enää kaukana mitä tulee sydämeen, keuhkoihin, jalkavoimaan ja voimakkuuteen. He eivät ole tehneen paljoa ylävartaloa loukkaantumisten takia, mutta uskon heidän pääsevän kuntoon todella nopeasti, Panthersin päävalmentaja Paul Maurice kommentoi harjoitusten jälkeen Oliven haastattelussa.

Panthers pelaa seuraavan kerran Suomen aikaan tiistain vastaisena yönä Bostonissa. Montour ja Ekblad osallistuvat Panthersin vieraskiertueelle.

Jameson Olive

@JamesonCoop
Montour and Ekblad both at practice in regular jerseys.