Kesällä tehdystä tuplalonkkaleikkauksesta edelleen toipuvan Jesse Puljujärven tuleva seura puhuttaa kiekkomedioita niin rapakon takana kuin Suomessakin.

NHL-toimittaja Frank Seravalli maalaa karun kuvan ilman seuraa olevan ”Puljun” tämän hetken markkina-arvosta NHL-seurojen keskuudessa.

– Hän tulee saamaan tilaisuutensa. Arvioni on, että hän aloittaa jossain testisopimuksella tai saa AHL-sopimuksen ja yrittää siten taistella itsensä takaisin parrasvaloihin. Uskoakseni viime kauden epäonnistuminen ei johtunut pelkästään terveydellisistä syistä. Mielestäni kyse oli itseluottamuksesta, joten hänellä on edessään pitkä tie, Seravalli pyörittelee.

– Seurat (NHL:ssä) eivät koputtele hänen ovensa takana sen jälkeen, miten hänen loppukautensa Carolinassa meni. Ajanjakso siellä oli synkkä, joten hänellä on pitkä tie pelatakseen itsensä takaisin (NHL-kokoonpanoon), toimittaja jatkaa.

Puljujärvi pelasi viime kaudella yhteensä 75 NHL:n runkosarjaottelua tehoin 5+11=16.