Dallas Stars saalisti viime yönä voiton Anaheim Ducksista maalein 3-2. Dallas on nyt onnistunut voittamaan kauden kolmesta ensimmäisestä pelistään kaksi.

Maalinteon ottelussa aloitti Roope Hintz. Hän sai nerokkaan syötön läpiajoon Joe Pavelskilta ja tinttasi kiekon sisään suoraviivaisella ratkaisulla.

Dallasin ykkössankari ottelussa oli kuitenkin Miro Heiskanen. Hän takoi ottelussa tehot 1+2 ja oli näin osallisena kaikissa Dallasin maaleissa. Tehopisteet olivat suomalaispuolustajan kauden ensimmäiset.

Heiskanen iski ottelun voittomaalin kolmannen erän alussa. Hän karkasi ylivoimahyökkäykseen yhdessä Sam Steelin kanssa. Heiskanen yritti syöttöä Steelille, mutta passi osui Cam Fowlerin luistimeen ja kimposi Dallasin kannalta onnekkaasti sisään.

Voit katsoa Hintzin ja Heiskasen osumat alta.

Dallas Stars

@DallasStars
First of the season for #4!

#TexasHockey