Edmonton Oilers pääsi vihdoin voiton makuun NHL:n runkosarjan kolmannessa ottelussaan joukkueen haettua Nashville Predatorsista tyrmäävän 6-1-vierasvoiton keskiviikon vastaisena yönä.

Oilers karkasi jo avauserässä 4-0-karkumatkalle. Viimeisen avauserän osumista iski sarjan ykköstähti Connor McDavid – ja millä tavalla!

Supertähti pyörähti keskialueella kahden Predators-pelurin ohi, minkä jälkeen vapaaksi päässyt taituri sivalsi kiekon ammattimiehen varmuudella ohi avauserässä vain seitsemän torjuntaa kirjanneen Juuse Saroksen. Saros saikin tehdä toisessa erässä tilaa Kevin Lankiselle.

Oilersin ykköstähtinä ottelussa häärivät tehot 2+2 kerännyt Leon Draisaitl sekä tehoin 1+2 säestänyt Zach Hyman. McDavid keräsi ottelussa maalinsa lisäksi yhden syöttöpisteen. Predators on nyt hävinnyt kolme kauden neljästä ensimmäisestä ottelustaan.

Voit katsoa McDavidin taiturimaisen maalin alta löytyvältä videolta tai täältä.

NHL

@NHL
CONNOR MCDAVID!

What in the world?! 😳 #NHLFaceOff