Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen hieroo kauppoja Vancouver Canucksin kanssa.

The Fourth Period -sivuston päätoimittaja David Pagnotta raportoi tiistaina, että Kekäläinen olisi kiinnostunut Canucksin hyökkääjästä Conor Garlandista. Neuvottelujen keskipisteenä on Garnlandin lisäksi Blue Jacketsin puolustaja Andrew Peeke.

Pagnottan tietojen mukaan Canucks olisi valmis ottamaan mahdollisen vaihtokaupan yhteydessä omaan palkkakattoonsa n. 1-1,5 miljoonaa dollarin osuuden Garlandin 4,95 miljoonan dollarin palkasta.

Blue Jacketsissa vain yhdessä ottelussa kokoonpanoon tällä kaudella mahtunut Peeke tienaa puolestaan tästä kaudesta 2,75 miljoonan dollarin palkkaa.

Blue Jackets ei kuitenkaan ole ainut Garlandia tavoitteleva joukkue. 27-vuotiaan yhdysvaltalaisen kintereillä on Pagnottan mukaan myös Chicago Blackhawks, Nashville Predators, Washington Capitals ja Carolina Hurricanes.