Vielä toistaiseksi ilman seuraa oleva Patrick Kane on toipumassa hyvää vauhtia takaisin pelikuntoon, uutisoi The Hockey News.

Sivuston mukaan 34-vuotiaan yhdysvaltalaishyökkääjän kuntoutuminen on jo pitkällä, joten myös sopimuksen syntyminen on entistä lähempänä.

Sportsnetin toimittaja Emily Sadlerin mukaan Kane on herättänyt kiinnostusta muun muassa Buffalo Sabresissa ja Detroit Red Wingsissa, mutta ura jatkunee muualla, sillä hyökkääjä tavoittelee tiettävästi vielä Stanley Cup -voittoa, joka ei ole kovin todennäköistä kyseisissä seuroissa.

Toimittajan mukaan realistisempia vaihtoehtoja Kanella ovat ainakin New York Rangers, New Jersey Devils, Vegas Golden Knights sekä Florida Panthers, mutta kyseisten seurojen on tehtävä palkkakattoonsa tilaa, mikäli haluavat yhdysvaltalaisen riveihinsä.

Vielä viime kaudella Kane nähtiin Chicago Blackhawksin ja New York Rangersin riveissä, jonne hänet kaupattiin kesken kauden.