Mikko Rantanen oli ilmiömäisessä vireessä Colorado Avalanchen runkosarjan avausottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan.

Rantanen mätti Avalanchen 5-2-voittoon päättyneessä kamppailussa huimat tehopisteet 2+2. Rantasella olisi ollu paikkoja tehdä useampikin maali, mutta vastustajien maalilla operoinut Cam Talbot piti lopulta torjunnoillaan suomalaisen numerot asiallisena.

Rantasesta tuli tehoiltansa myötä NHL:n historian kolmas pelaaja, joka on tehnyt peräkkäisinä kausina avausottelussa vähintään neljä tehopistettä. Aiemmin vastaavaan ovat kyenneet Peter Stastny (1987-88 ja 1988-89) ja Syd Howe (1943-44 ja 1944-45).

Näet Rantasen tehoilut alla olevasta X-linkistä tai klikkaamalla tästä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Mikko Rantaselle tehot 2+2 heti kauden avausotteluun!🚨🚨

Tässä maalit.↘️ #NHLfi