Chicago Blackhawksin ykkösvaraus Connor Bedard pelasi viime yönä NHL-debyyttinsä. Hän auttoi yhdellä syöttöpisteellään Chicagon 4-2 voittoon Pittsburgh Penguinsista.

Ennen alkulämmittelyä Bedardin käytös nauratti sosiaalisessa mediassa. Hän oli menossa ensimmäisenä pelaajana jäälle, mutta joutui palaamaan pukukoppiin hakemaan mailaansa. TV-lähetyksessä tilanne tulkittiin niin, että tulokas oli hermostunut ja unohti pelivälineensä.

Todellisuudessa kyse oli Bedardin erikoisesta taikauskosta. Hän ei anna mailansa lavan osua maahan. Bedard pitää pukukoppikäytävällä mailaansa nojaamassa seinää vasten lapa ylhäällä, mutta joku oli mennyt siirtämään mailaa. Niinpä superlupauksen piti hakea kokonaan uusi työväline.

Sportsnet

@Sportsnet
Note to self:
Don't forget your stick ahead of your NHL debut.