NHL:n uusi kiiltokuvapoika Connor Bedard pääsi tehoille heti ensimmäisessä NHL:n runkosarjaottelussaan keskiviikon vastaisena yönä, kun Chicago Blackhawks haki maukkaan 2-4-vierasvoiton Pittsburgh Penguinsistä.

21.29 minuuttia peliaikaa ottelussa saanut megatalentti avasi pistetilinsä heti joukkueensa ensimmäisessä maalissa, kun sentterin jättösyöttö Alex Vlasicille poiki reboundin ketjukaveri Ryan Donatolle, joka lapioi joukkueensa kauden avausmaalin. Ykkösketjun toisella laidalla viiletti kesähankinta Taylor Hall.

Bedard sekä Blackhawksin toinen tulokas Kevin Korchinski saivat ottelussa NHL:ltä 2500 dollarin sakot kaksikon luisteltua alkulämmittelyssä ilman kypärää. Kypärän käyttö alkulämmöillä on pakollista pelaajille, jotka ovat saapuneet NHL:ään kauden 2018-19 jälkeen.

NHL:n kauden ensimmäisen runkosarjaillan muissa otteluissa Tampa Bay Lightning voitti Nashville Predatorsin maalein 5-3. Vegas Golden Knightsin ja Seattle Krakenin ottelu on vielä kesken.

Katso video Bedardin uran ensimmäisestä tehopisteestä alta löytyvältä videolta tai täältä.

CHGO Blackhawks

@CHGO_Blackhawks
Connor Bedard’s first NHL point!

Ryan Donato’s first goal as a Blackhawk!
#Blackhawks