Columbus Blue Jackets yrittää lisätä pelivaraa palkkakattonsa alla vielä NHL:n uuden kauden aattona.

NHL-sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli kertoo Jarmo Kekäläisen kaupittelevan yhtä puolustajistaan.

– Lähteet kertovat Blue Jacketsin käyneen kauppaneuvotteluja siirtääkseen yhden puolustajan pois NHL-rosteristaan. He ovat kertoneet muille seuroille haluavansa lisää liikkumavaraa., Seravalli kirjoittaa.

Blue Jacketsin avausillan pakkikuusikon muodostavat tällä hetkellä Zach Werenski, Ivan Provorov, Damoon Severson, Adam Boqvist, Andrew Peeke sekä Erik Gubransson. Lisäksi seuralla on palkkalistoillaan mm. Jake Bean, David Jiricek sekä Danton Mateychuk. Ryhmästä uudet hankinnat Provorov ja Severson lienevät turvassa treidikeskusteluilta.

– Todennäköisesti neuvottelut keskittyvät Boqvistin, Bearin ja Peeken ympärille, Seravalli listaa.

Blue Jackets kohtaa kauden avausottelussaan varhain perjantaiaamuna New York Rangersin.