NHL:n laajentuminen on ollut kesän ja syksyn aikana paljon pinnalla. NHL-komissaari Gary Bettman on useaan otteeseen kommentoinut, ettei laajentumista ole pian luvassa, mutta kiinnostusta löytyy useista eri kaupungeista.

Edmonton Oilersin hyökkääjä Evander Kane kertoi Elliotte Friedmanin haastattelussa, mihin kaupunkiin hän haluaisi NHL:n laajentuvan. Kyseessä on Atlanta, jolle NHL-joukkue olisi jo historian kolmas. Kane itse pelasi NHL-uransa alussa Atlanta Trashersissa.

– Siinä on hyvä kaupunki asua. Sitä kaupunkia on hieno olla osana. Kaikki puhuvat, ettei siellä ole faneja, mutta se kannattajakunta, joka meillä siellä oli, oli mahtava. He olivat intohoimoisia meidän ja lätkäjoukkueemme suhteen. Meillä oli faneja harjoituksissa kaiken aikaa. 18-vuotiaana rakastin olla siellä, Kane kertoo.

– Siellä oli neljä isoa urheiluseuraa. Paljon tekemistä. Se on keskus, josta pääsee mihin tahansa Yhdysvalloissa tai jopa kansainvälisesti. On niin paljon hyviä asioita, joita voisin kaupungista sanoa. Antaisin heille 100-prosenttisen tukeni.

Kanelta kysyttiin myös, pelaisiko hän itse Atlantassa uudestaan.

– Kyllä. Olen kotoisin Vancouverista, joka on useiden eri kulttuurien sulatuskattila. Kun menin 18-vuotiaana Atlantaan, jossa ihmiset ovat pääosin tummaihoisia, valkoisia tai kumpaakin. Se oli iso muutos minulle, mutta pääsin nopeasti jyvälle eteläisestä vieraanvaraisuudesta. Oli tervetullut olo olla osa sitä yhteisöä.