Ottawa Senators on asettanut suomalaispuolustaja Lassi Thomsonin siirtolistalle NHL:ssä.

Siirtolistalle asettamisen taustalla on Senatorsin NHL-leiriryhmän karsiminen. Seuran tarkoituksena oli lähettää Thomson AHL-seura Belleville Senatorsiin, mutta se täytyi tehdä siirtolistan kautta. Thomsonilla on voimassa edullinen tulokassopimus, joten on myös mahdollista, että hänen NHL-seuransa vaihtuu.

23-vuotias Thomson pelasi viime kaudella Senatorsissa vain kaksi NHL-ottelua. Pääasiassa hänen kautensa sujui AHL:ssä, jossa tilille kertyi 56 ottelua tehopistein 7+26=33. Toissa kaudella Thomson pääsi puolestaan pelaamaan 16 NHL-ottelua pistein 0+5.

Thomson on Senatorsin ykköskierroksen 19. varaus kesältä 2019.

Sens Communications

@Media_Sens
Roster update: The #Sens have completed the following transactions, cont.

Players placed on waivers for the purposes of assignment to @BellevilleSens training camp: RW Currie, D Heatherington, RW Pilon, D Thomson.

2/2