Montreal Canadiensin GM Kent Hughes on pakotettu tekemään kovia päätöksiä ennen runkosarjan alkua.

Vancouver Canucksista hankitun Tanner Pearsonin saapumisen jälkeen Canadiensin hyökkäyksen pelipaikoista taistelee jopa 14 NHL-kaliiberin pelaajaa. Tähän ei myöskään ole laskettu ensimmäisen kuukauden sivussa olevaa Christian Dvorakia.

The Fourth Period -sivuston päätoimittaja David Pagnotta arvelee, että hyökkääjä Joel Armia saattaa joutua uhrattavaksi Canadiensin rosterissa. 30-vuotiasta porilaista pidetään houkuttelevana vaihtoehtona vaihtokaupan kohteeksi.

– Armia nimi pyöri jo viime kaudella huhuissa ja hänen 3,4 miljoonan dollarin caphitillä varustettua sopimustaan on kaksi vuotta jäljellä. Hänet voidaan kaupata toiseen NHL-seuraan, jolla on tarvetta kolmosketjun hyökkääjälle, Pagnotta kertoo TSN 690 -radiokanavalla.

Winnipeg Jetsissä NHL-uransa aloittanut Armia on edustanut Canadiensia viiden kauden ajan. Puolustussuuntaan tunnollinen taitohyökkääjä teki viime kaudella 43 runkosarjapelissä tehopisteet 7+7=14.