Chicago Blackhawksin alkavan NHL-kauden ykköstutkapariksi kaavailtu kaksikko Connor Bedard ja Taylor Hall aloitti yhteispelinsä tyylillä.

Kaksikko rakenteli joukkueen sisäisessä harjoituspelissä illan avausmaalin komealla yhteispelillä, jossa vastustajan puolustusviisikko jäi täysin statistin rooliin. Bedard toi kiekon keskikaistaa pitkin, jakoi sen laidalle loukkaantumisestaan toipuneelle Hallille, joka puolestaan löysi maalin takatolpalle hiipineen sentterinsä syötöllä, josta Bedardin oli helppo työ viimeistellä treenipelin avausmaali.

NHL:n kesän 2010 ykkösvaraus Hallille on tarjolla Blackhawksissa huomattavasti viime kaudella Boston Bruinsissa nähtyä suurempi rooli. Kahden nopean pelaajan yhteispelin luulisikin saavan Hallin uran taas uuteen nousuun. Mies iski viime kaudella Bruinsissa pelaamissaan 61 runkosarjapelissä vaisut tehot 16+20=36.

Voit katsoa videon Bedardin ja Hallin avausmaalista täältä.