Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen sai pitää työpaikkansa. Vaara ei kuitenkaan ole vielä ohi, sillä Columbuksen omistaja perusteli päätöstään osittain sillä, että kauden alku on niin lähellä. Potkut voivat tulla yhä, kun ajankohta ei ole yhtä kiireinen.

Kekäläistä vastaan puhuu kaksi asiaa. Ensinnäkin Mike Babcockin palkkaaminen oli valtava virhearvio. Toiseksi, pelaajat eivät uskaltaneet sanoa päävalmentajan epäilyttävistä toimista suoraan GM:lle, vaan kommentoivat asiaa nimettöminä medialle. Pohjois-Amerikassa onkin kyseenalaistettu, millainen suhde Kekäläisellä on pelaajiinsa.

Tätä jälkimmäistä ongelmakohtaa ja potku-uhkaa Kekäläinen kommentoi maanantaina medialle.

– Haluan jatkaa suhteen rakentamista pelaajiin niin, että he voivat luottaa meihin ja tulla luoksemme missä tahansa tilanteessa, ei väliä kuinka vaikea se on, ja luottaa, että me haluamme heidän parastaan, mitä ikinä se onkin, Kekäläinen sanoi.

Kekäläinen kertoi samassa tilaisuudessa, että hän pyysi pelaajilta anteeksi Babcockin palkkaamista ja sitä kuinka tapaamiset päävalmentajan kanssa tekivät pelaajat epämukaviksi.