NHL ja NHLPA tiedottivat äskettäin suunnittelevansa kansainvälistä jääkiekkoturnausta, jossa nähtäisiin pitkästä aikaa maailman parhaat pelaajat. Suunnitelmissa on World Cup vuodelle 2025. Viimeksi kyseinen turnaus pelattiin 2016 ja se on viimeisin kerta, kun kiekkomaiden parhaat pelaajat ovat ylipäätään ottaneet mittaa toisistaan.

Sportsnet avasi tämän pelin joukkuespekuloinnin osalta. Sivuston toimittaja Emily Sadler hahmotteli artikkelissaan mahdollisen Kanadan joukkueen World Cupiin. Joukkueessa on 14 hyökkääjää, seitsemän puolustajaa ja kolme maalivahtia.

Kuten arvata saattaa, Kanadan joukkue tulee sisältämään joka tapauksessa laadukkaita pelaajia aina nelosketjuun saakka. Sadler on rakentanut joukkueen kaksi ensimmäistä hyökkäyskolmikkoa Connor McDavidin ja Nathan MacKinnonin ympärille.

Kolmosketjusta löytyy mielenkiintoinen parivaljakko. NHL:n keulahahmona lähes 20 vuoden ajan paistatellut Sidney Crosby on saanut laidalleen seuraavan vastaavan, kesän ykkösvaraus Connor Bedardin.

Ykköspakkiparista löytyvät tehopuolustajat Cale Makar ja Josh Morrissey. Aloittavana maalivahtina toimisi Stuart Skinner.

Sportsnetin hahmotelma Kanadan World Cup -joukkueesta:

Zach Hyman – Connor McDavid – Mitch Marner
Steven Stamkos – Nathan MacKinnon – Brayden Point
Brad Marchand – Sidney Crosby – Connor Bedard
Jonathan Huberdeau – Dylan Cozens – Mark Stone
Carter Verhaeghe, Nick Suzuki

Josh Morrissey – Cale Makar
Owen Power – Alex Pietrangelo
Morgan Rielly – Dougie Hamilton
Brandon Montour

Stuart Skinner
Darcy Kuemper
Devon Levi