Hockey Hall of Famen vuoden 2023 uudet tulokkaat on nimetty. Kunniagalleriaan liittyvät mukaan Tom Barrasso, Henrik Lundqvist, Pierre Turgeon, Caroline Oullette, Pierre Lacroix ja Ken Hitchcock.

Hockey Hall of Fameen valittiin poikkeuksellisesti kaksi maalivahtia kerralla. Barasso pelasi 19 NHL-kautta, voitti kaksi Stanley Cupia ja valittiin kertaalleen sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Lundqvist puolestaan pelasi NHL:ssä 16 kautta ollen jatkuvasti sarjan kärkivahteja ja hän voitti urallaan yhden Vezina Trophyn.

Turgeon puolestaan pelasi kirjavan uran. Hän vietti NHL:ssä 19 vuotta, jona aikana hänet valittiin viidesti All Star -otteluun. Hän edusti vuosien varrella Buffalo Sabresia, New York Islandersia, Montreal Canadiensia, St. Louis Bluesia, Dallas Starsia ja Colorado Avalanchea. Hän iski NHL:ssä 515 maalia ja antoi 812 maalisyöttöä.

Oullette teki pitkän ja menestyksekkään uran naiskiekkoilussa. Hän voitti neljä olympiakultaa, kuusi maailmanmestaruutta ja kuusi MM-hopeaa. Oullette oli parhaimmillaan Vancouverin olympialaisissa 2010, kun hän paukutti viiteen otteluun tehot 2+9=11.