New Jersey Devils painii tällä hetkellä tiukan palkkakattotilanteensa kanssa, sillä joukkueella on palkkabudjetissaan vain 26 miljoonaa dollaria tilaa, vaikka päättyneen kauden joukkueesta peräti 11 pelaajan sopimukset ovat katkolla.

Tärkein nimi joukosta on joukkueen siirtotakarajan tähtihankinta Timo Meier, jonka jatkosopimusta odoteltiin jo treidin varmistuttua. Nyt Devilsin GM Tom Fitzgeraldilla on kuitenkin hyviä uutisia seuran faneille.

– Timo tietää, kuinka paljon haluamme jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan pitkän jatkosopimuksen muodossa ja hän on toistellut itsekin samaa: hän haluaa jatkaa täällä, Fitzgerald kertoo NHL:n kotisivuille antamassaan haastattelussa.

– Hän näkee itsensä Devils-pelaajana ja on jo pyytänyt agenttiaan neuvottelemaan kahdeksan vuoden sopimuksesta kanssamme. Tämä on musiikkia korvilleni ja aiomme jatkaa työskentelyä sen eteen, että saamme hänet kiinnitettyä kahdeksaksi vuodeksi, Fitzgerald lupaa.

Meierin tulevan sopimuksen vuosipalkan uskotaan kohoavan 8-10 miljoonan dollarin lukemiin. 26-vuotias sveitsiläinen pelasi päättyneellä kaudella 78 runkosarjapeliä tehoin 40+26=76. Pudotuspeleissä mies iski 11 peliin tehot 2+2=4.