Connor Hellebuyck on ollut Winnipeg Jetsin kantava voima jo vuosien ajan. 30-vuotias maalivahti saattaa kuitenkin pian olla vaihtamassa maisemaa. Hänen sopimuksensa päättyy ensi kauteen, ja kokenut kassari on sanonut haluavansa voittaa.

Winnipegin olisikin kannattavampaa kaupata Hellebuyck nyt pois. 6,1 miljoonan dollarin sopimuksella pelaavasta supertähdestä voisi saada kovan hinnan siirtomarkkinoilta, ennen kuin tämä kävelee ilmaiseksi toiseen seuraan.

NHL-toimittaja Frank Seravalli listasi seurat, jotka todennäköisimmin nappaavat Hellebuyckin itselleen. Seurat ovat Toronto Maple Leafs, Pittsburgh Penguins, New Jersey Devils, Carolina Hurricanes ja Ottawa Senators.

Tällä kaudella Hellebuyck pelasi runkosarjassa 64 ottelua torjuntaprosentilla 92. Kaudella 2019-20 hänet valittiin NHL:n parhaaksi maalivahdiksi.