Jesse Puljujärven taival NHL:ssä saattaa hyvinkin päättyä tähän kauteen, jos Edmonton Journal -lehden toimittajan Jim Mathesonin arviota on uskominen.

Mathesonin näkee Puljujärven kohdalla kaksi eri vaihtoehtoa.

– Puljujärvi ei pelannut New Jersey Devils -pudotuspelisarjan viimeisissä otteluissa, eikä häntä nähty kertaakaan jäällä pudotuspelisarjassa Florida Panthersia vastaan. Hän pelasi Carolina Hurricanesin paidassa lopulta vain seitsemän pudotuspeliottelua. Hurricanes ei tule missään nimessä tekemään Puljujärvelle 3 miljoonan dollarin sopimustarjousta (qualifying offer) pitääkseen hänen NHL-oikeutensa. Ehkä hän voi saada halvan yksivuotisen NHL-sopimuksen tai sitten hän palaa ensi kaudella Suomeen ja Oulun Kärppiin, Matheson kirjoittaa Twitterissä.

Puljujärvi kaupattiin Edmonton Oilersista Hurricanesin riveihin helmikuussa. Suomalaishyökkääjä teki tällä kaudella Oilersin mukana 58 runkosarjaottelussa tehopisteet 5+9=14. Hurricanesissa hän kirjasi 17 runkosarjaottelussa vaatimattomat tehot 0+1.

Puljujärven kolmen miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy heinäkuun 1. päivä.