Florida Panthers on enää voiton päässä Stanley Cupin finaaleista joukkueen kaadettua Carolina Hurricanesin kolmatta kertaa NHL:n itäisen konferenssin finaalisarjassa tiistain vastaisena yönä.

Panthers oli tällä kertaa vahvempi kotonaan maalein 1-0. Ottelun ainokaisesta vastasi toisen erän puolivälissä Sam Reinhart, joka iski kiekon ylivoimalla maaliin ottelusarjan ykköstähti Matthew Tkachukin sekä Sam Bennettin esityöstä.

Panthersin kannalta ottelun ikävin tilanne nähtiin jo avauserässä, kun suomalaiskapteeni Aleksander Barkov jätti pelin kesken Jack Druryn taklauksen jälkeen. Suomalainen kärsii alavartalovammasta, eikä tähden mahdollisesta pelaamisesta neljännessä ottelussa ole vielä varmuutta.

Hurricanesin suomalaiset kävivät ottelussa kuumina. Panthers onnistui hiillostamaan vahvan avauserän pelannutta Carolinan ykkössentteri Sebastian Ahoa, eikä Jesperi Kotkaniemenkään tunteet pelin jälkeen jääneet epäselväksi miehen paiskottua mailaansa pukukoppikäytävällä niin, että omat joukkuekaveritkin joutuivat väistelemään porilaisen raivokohtausta.

Hockey Daily 365 l NHL Highlights & News

@HockeyDaily365
Kotkaniemi smash

#LetsGoCanes

Panthers voi selvittää tiensä Stanley Cupin finaaleihin jo tostain vastaisena yönä pelattavassa sarjan neljännessä pelissä.