NHL:n konferenssifinaaleiden ainoana ilman suomalaisia pelaajia Stanley Cupista kamppaileva joukkue Vegas Golden Knights nappasi jo toisen voittonsa Dallas Starsista ja on enää kahden voiton päästä pääsystä Stanley Cupin finaaleihin.

Sunnuntai-illan ottelu sai suomalaisittain komean alun, kun Miro Heiskanen sivalsi pudotuspelikevään avausmaalinsa pelin kolmannella minuutilla. Aiemmin supertähti oli kerännyt 14 ottelussa yhdeksän syöttöpistettä.

Dallas Stars

@DallasStars
Quick start! 🔥

@BudLight | #BudLightCelly | #TexasHockey

Stars johti ottelua vielä reilut kaksi minuuttia ennen loppua 2-1, mutta Vegasin tähtisentteri Jack Eichelin upeasti rakentelema ja Jonathan Marchessaultin viimeistelemä tasoitus vei pelin jatkoajalle.

Jatkoerää ehdittiin pelata vain 1.12 minuuttia, kun Chandler Stephenson räjäytti kotiyleisön voitontanssit liikkeelle 3-2-maalillaan. Ottelusarja siirtyy Dallasiin voittojen ollessa Vegasille 2-0.

Jani Hakanpää ei mahtunut Starsin kokoonpanoon. Heiskasen lisäksi muut suomalaiset jäivät ottelussa ilman tehoja.