Mikko Rantanen ei ole näyttänyt parasta osaamistaan jääkiekon MM-kisoissa. Kuuma puheenaihe on ollut, ovatko Sakari Manninen ja Teemu Hartikainen parhaat mahdolliset ketjukaverit Rantaselle.

Ykkösketjua käsiteltiin myös Kalju Corner -podcastissa, jossa Rantasen joukkuekaveri Colorado Avalanchesta, Artturi Lehkonen tuurasi isäänsä Ismo Lehkosta. Lehkonen paljasti, kenet hän laittaisi Rantasen vierelle.

– Laittaisin laitureista Kaapo Kakon Mikon ketjuun. He tuntevat kuitenkin toisensa ja ovat kesällä kuin paita ja perse jäällä. Se vähän ehkä jeesaisi Mikkoa. Ei tarvitsisi ihan koko aikaa olla kiekossa. Sentteriksi laittaisin Juho Lammikon, Lehkonen sanoo.

Lehkonen kertoi myös, miksi itse ei ole mukana MM-kisoissa.

– Olisin toivonut että olisin päässyt mukaan. Tämä olisi ollut sellainen vuosi sopimuksenkin puolesta, että olisin voinut lähteä. Varsinkin kun hävisimme, oli sellainen olo. Mutta kävin viimeisen pelin jälkeen kuvauttamassa jalan, ja varvas oli murtunut. Se esti menemisen, Lehkonen paljasti.