Toronto Maple Leafsin siirtotakarajan jättihankinta Ryan O’Reillyn sopimus umpeutuu tänä kesänä, eikä kallispalkkaiselle tähtisentterille tunnu olevan tilaa Leafsin palkkakaton alla.

Asian myöntää medialle rivien välistä myös Stanley Cup -voittaja itse.

– Organisaatio on ollut upea. Kun katsot, millaisia pelaajia heillä on… kerrassaan mahtava paikka. Olen kiitollinen siitä, että minut hankittiin tänne. Se että sain olla osana tätä organisaatiota oli mahtavaa, mutta nyt minulla on joitakin päätöksiä tehtävänäni, O’Reilly vihjasi.

O’Reilly edusti ennen loppukauden Leafs-pestiään lähes viiden kauden ajan St. Louis Bluesia, jonka riveissä mies voitti Stanley Cupin, pudotuspelien arvokkaimman pelaajan Conn Smythe -pystin sekä parhaan puolustavan hyökkääjän Selke-palkinnon.

Hyökkääjän on huhupuheissa uskottu harkitsevan paluuta Bluesiin ensi kaudeksi. Myös Colorado Avalanchen uskotaan olevan kiinnostunut kokeneen hyökkääjän hankkimisesta.