Kevin Lankinen on pelannut kevään 2019 MM-kultasensaation jälkeen Pohjois-Amerikassa, jossa 28-vuotiaan maalivahdin tilille on toistaiseksi tullut 88 NHL-peliä.

Aiemmin Chicago Blackhawksia edustanut Lankinen solmi viime kesänä vuoden ja 1,5 miljoonan dollarin sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa. Predatorsin selvänä ykkösvahtina loistaa Juuse Saros. Lankinen myöntääkin NHL Without a Mapin tuoreessa jaksossa tienneensä, mihin ryhtyi tullessaan Nashvilleen.

– Eihän kukaan kunnianhimoinen äijä on ole ikinä fine sen kanssa, että on luukulla. Itsekin totta kai haluan pelata enemmän ja päästä eteenpäin. Tässä vaiheessa uraa tämä oli mulle sellainen steppi, että tullaan tänne. Täällä on hyvä maalivahtivalmennus ja Juusen kanssa homma toimii.

– Itselläkin pelit on kulkeneet hyvin ja se on kiva että Juuse jaksaa vierellä tsemppaa. Tämä toimii tällä hetkellä ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan, niin sitä ei tiedä.

– Tunnetaan pitkältä ajalta. Totta kai tiedostin, mihin oon tulossa. Se on kantanut täällä lippua pari vikaa vuotta ja oli just All Stars -matsissa ja muuta. Otan itse tän mahdollisuutena ottaa kaiken irti mitä pystyy, Lankinen näkee.

Rauhallinen maalivahti pelasi kuluvalla kaudella 19 ottelua (2,75 ja 91,6%). Kausi poiki miehelle vuoden ja kahden miljooonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Predatorsiin.