Carolina Hurricanes selvitti tiensä NHL:n neljän parhaan joukkoon perjantain vastaisena yönä sen napattua neljännen voittonsa New Jersey Devilsistä, tällä kertaa jatkoerässä maalein 3-2. Hurrincanes oli lopulta sarjassa parempi voitoin 4-1.

Ottelun ratkaisuksi muodostoi Jesperi Kotkaniemen jatkoerän kahdeksannella minuutilla ylivoimapelissä maalille toimittama kiekko, jonka Jesper Fast ohjasi Devilsin nuottaan ja aloitti Hurrincanesin voitonjuhlat. Siipirikkoinen Hurricanes saa nyt muutaman tärkeän lisävapaapäivän ennen konferenssifinaaleja.

Hurricanes kohtaa seuraavalla kierroksella voittajan Toronto Maple Leafsin ja Florida Panthersin välisestä ottelusarjasta. Panthers johtaa sarjaa voitoin 3-1.

NHL

@NHL
🔴 THE SERIES WINNER ⚫️

Jesper Fast has the screen in front and scores the overtime winner to send the @Canes to the Eastern Conference Final! #StanleyCup