Onni oli Chicago Blackhawksin puolella, kun joukkue voitti NHL:n varauslotossa ensimmäisen varausvuoron itselleen. Anaheim Ducksilla ja Columbus Blue Jacketsilla olisi ollut paremmat todennäköisyydet voittoon.

Vuodesta toiseen NHL:n varauslottoa on syytetty ennalta sovituksi, jossa NHL:n johto päättää etukäteen, mikä joukkue saa milloinkin ykkösvuoron itselleen. Tänä vuonna salaliittoteoriat saivat lisää vettä myllyyn erikoisen mokan takia.

TV-lähetyksen juontaja Kevin Weekes paljasti vahingossa liian aikaisin, että Columbus Blue Jackets varaa kolmannella sijalla. Vielä lähetyksessä ei ollut edes näytetty arvontaa, joten miten oli mahdollista, että sen tulos oli jo tiedossa?

Salaliittointoilijat joutuvat kuitenkin pettymään. Varauslotto oli suoritettu jo ennen TV-lähetystä, joten järjestys oli syystäkin ihmisillä tiedossa etukäteen. Kyseessä oli vain inhimillisestä erheestä, jossa väärä juonto tuli väärään paikkaan.

Itse lottoarvonta lottopalloineen on ollut jo vuosien ajan ollut katsottavissa jälkikäteen NHL:n sivuilta.

Barstool Sports

@barstoolsports
Kevin Weekes said Columbus got the 3rd pick and didn’t even flip or show the card and cut to commercial?!

NHL rigged???