Carolina Hurricanes koki NHL:n pudotuspeleissä ruman 4-8 tappion New Jersey Devilsille. Carolina johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-1.

Carolinan Sebastian Aho koki kovia ottelun avauserässä. Devilsin Tomas Tatar iski suomalaista rajusti korkealla mailalla päähän, mutta tilanteesta annettiin vain kahden minuutin rangaistus.

Toisen erän alussa Aho heilutti maaliverkkoja. Hän jäi maalin edustalle ilman miesvartiointia ja sai lapioitua maalille toimitetun kiekon sisään.

Myöhemmin Aho oli kovassa kahakassa Devilsin tähtihyökkääjä Jack Hughesin kanssa. Aho iski vastustajaa poikittaisella selkään niin, että hänen mailansa meni katki. Hughes hermostui, ja kaksikko vaihtoi iskuja, kunnes Hughes kampesi Ahon jäähän.