Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen on ollut sivussa NHL:n pudotuspeleistä kahden viikon ajan miehen hajotettua kätensä jo playoffien toisessa ottelussa.

Nyt 28-vuotiaan taiturin leikatusta kädestä on tipahtanut uutta tietoa. Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour paljasti medialle synkän tosiasian hyökkääjän tilasta. Valmentaja kommentoi samalla myös sairastelusta kärsineen Antti Raannan tilannetta.

– Antti Raanta voi jo paremmin, muttei mahtavasti. Teuvo Teräväinen luisteli tänään, mutta sillä ei ole juurikaan merkitystä. Hänen paluunsa ei ole lähellä, Brind’Amour paljasti NHL-toimittaja Walt Ruffille.

Hurricanes johtaa toisen kierroksen pudotuspelisarjaansa New Jersey Devilsiä vastaan otteluvoitoin 2-0. Sarjan kolmas ottelu pelataan sunnuntai-iltana kello 22.30 alkaen New Jerseyssä. YLE näyttää ottelun maksuttomasti TV2:lla kello 22.15 alkaen.