Florida Panthers on hyvässä tilanteessa NHL:n pudotuspeleissä tällä hetkellä. Se johtaa toisen kierroksen ottelusarjaa Toronto Maple Leafsia vastaan voitoin 2-0 ja pääsee pelaamaan seuraavat kaksi peliä kotonaan. Avauskierroksella se kukisti seitsemän pelin sarjassa runkosarjan ylivoimaisen voittajan Boston Bruinsin.

Pudotuspelien alussa kritiikkiä pelaamisestaan saanut Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov on pystynyt nostamaan tasoaan pudotuspelien edetessä. Hän on kasannut yhdeksään otteluun tehopisteet 2+7=9. Hän on pelannut valtaosan pudotuspeleistä joukkueensa ykkössentterinä laidoillaan Carter Verhaeghe sekä Anthony Duclair.

Verhaeghe kommentoi hyvin ylistävään sävyyn pelaamista Barkovin kanssa.

– Hänen pelaamisessaan on niin paljon asioita, joita aliarvostetaan. Hän on todella hyvä puolustamaan ja hän tekee kaikista ympärillään olevista pelaajista parempia. Rakastan pelata hänen kanssaan, Verhaeghe lausui.

Yhdeksässä ottelussa Verhaeghe on itse kasannut pisteet 3+6=9. Duclairilla on kasassa kahdeksaan otteluun tehot 1+3=4.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Carter Verhaeghe on playing with Sasha Barkov: “There’s so many things to his game that are under appreciated. He’s so good defensively and he makes all the other players [around him] better. I love playing with him.”