NHL:n pudotuspelien ensimmäinen kierros saatiin pakettiin Suomen aikaa varhain tiistaina.

Pudotuspelikevät käynnistyi isoilla yllätyksillä, kun muun muassa runkosarjan ykkönen Boston Bruins ja hallitseva mestari Colorado Avalache pullahtivat ulos jatkosta. Saman kohtalon koki myös esimerkiksi isoja satsauksia kesken kauden tehnyt New York Rangers.

NHL:n pudotuspelien toinen kierros saadaan käyntiin Suomen aikaa varhain 3. toukokuuta, jolloin kohtaavat Toronto Maple Leafs ja Florida Panthers sekä Dallas Stars ja Seattle Kraken. Suomen aikaa varhain 4. toukokuuta kohtaavat puolestaan Carolina Hurricanes ja New Jersey Devils sekä Vegas Golden Knights ja Edmonton Oilers.

NHL:n pudotuspeliparit (2. kierros):

Itäinen konferenssi:

Toronto Maple Leafs – Florida Panthers
Carolina Hurricanes – New Jersey Devils

Läntinen konferenssi:

Dallas Stars – Seattle Kraken
Vegas Golden Knights – Edmonton Oilers