Colorado Avalanchen suomalaistähdet Mikko Rantanen (1+1) ja Artturi Lehkonen (2+0) ottivat jälleen joukkueensa harteilleen kauden tärkeimmällä hetkellä Avalanchen haettua 4-1-vierasvoiton Seattle Krakenista sarjan kuudennessa ottelussa.

Veitsi kurkulla pelanneen hallitsevan mestarin ottelun alku oli haastava Krakenin mentyä avauerässä 1-0-johtoon. Rantasen vain 20 sekuntia ennen erän loppua tullut tasoitusmaali käänsi ottelun lopulta vieraille.

Colorado Avalanche

@Avalanche
THE MOOSE IS LOOSE!

#GoAvsGo | #OneWayOurWay

Toisessa erässä Rantanen tarjoili ensin Erik Johnsonin 2-1-osuman, minkä jälkeen oli Lehkosen vuoro astua esiin. Suomalainen vei vieraat 3-1-karkumatkalle ja kiihdytti vielä päätöshetkillä maalintekoon Krakenin pelatessa ilman maalivahtia.

Colorado Avalanche

@Avalanche
LEHKY BABY 🚨

#GoAvsGo

Ottelusarjan voitot ovat nyt 3-3. Ratkaiseva Game 7 pelataan jo sunnuntai-iltana Suomen aikaa.