Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Valeri Nitshuskinin jäämisestä pois joukkueensa toiminnasta on tipahdellut päivittäin uusia väitteitä.

Ensin yli kuuden miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan venäläisen kerrottiin joutuneen sairaalaan alkoholin vuoksi Seattlessa, jossa Avalanche oli valmistautumassa kolmanteen pudotuspeliotteluunsa Seattle Krakenia vastaan.

Miehen agentti kiirehti kiistämään tiedot MetaRatings-sivustolle. Nyt asiassa on jälleen tapahtunut uusi käänne. Denver Postin toimittaja Bennett Durandon mukaan tapahtumien taustalla olisi Nitshuskinin huoneesta sairaalaan kiidätetty nainen.

– Nitshuskin oli osallisena poliisin paikalletuloa vaatineessa onnettomuudessa Avsin hotellilla Seattlessa, jossa nainen löydettiin päihtyneenä tämän hotellihuoneesta ja kiidätettiin sairaalaan saamaan hoitoa. Nitshuskin matkusti pois Seattlesta samana päivänä, Durando kertoo.

– Tapauksen tiimoilta ei ole aloitettu rikostutkintaa. Nitshuskin on ollut sivussa joukkueen toiminnasta siitä lähtien. Ei aikataulua paluulle, toimittaja jatkaa.

Toimittajan mukaan osallisena ollut nainen on saapunut Yhdysvaltoihin Venäjältä.

– 28-vuotias nainen kertoi tulleensa Venäjältä ja syntyneensä Ukrainassa. Hän kertoi, ettei hänen olisi pitänyt koskaan tulla Yhdysvaltoihin ja että ”paha mies” oli vienyt hänen passinsa, toimittaja jatkaa varsin sakeaksi muuttuneen tapauksen taustojen avaamista.

Nitshuskin on ollut Avalanchen tehokkaimpia hyökkääjiä tällä ja viime kaudella. Venäläinen pelaa parhaillaan ensimmäistä kautta tuoreesta, kahdeksanvuotisesta sopimuksestaan.