Peliuransa vuonna 2018 virallisesti lopettanut NHL:n entinen huippupuolustaja Christian Ehrhoff, 40, tekee paluun ammattilaiskaukaloihin.

Saksan DEL2-sarjaa pelaava Krefeld Pinguine tiedotti keskiviikkona tehneensä ensi kauden kattavan sopimuksen oman kasvattinsa kanssa. Saksalaispuolustaja on edustanut Pinguinen miesten joukkuetta viidellä kaudella.

Ehrhoff pelasi 12 kautta kestäneellä NHL-urallaan San Jose Sharksin, Vancouver Canucksin, Buffalo Sabresin, Pittsburgh Penguinsin, Los Angeles Kingsin ja viimeisimpänä kaudella 2015-16 Chicago Blackhawksin riveissä.

Ehrhoff tahkosi NHL-urallaan yhteensä 789 runkosarjaottelua (74+266=340). Pudotuspeleissä puolustaja summasi 73 peliin pisteet 7+27=34.

NHL-uransa jälkeen Saksan DEL-liigassa Kölner Haiea edustanut Ehrhoff sai uralleen huikean kruunun helmikuussa 2018 Etelä-Korean talviolympialaisissa, kun Saksa pääsi yllättäen finaaliin ja sai lopulta hopeaa.