Dallas Stars kaatoi viime yönä Minnesota Wildin puhtaalla pelillä NHL:n pudotuspeleissä maalein 4-0. Dallas johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 3-2.

Starsin ykkössentteri Roope Hintz jatkoi huimaa pistevirettään. Hän keräsi tililleen kolme maalisyöttöä. Kyseessä oli jo Hintzin kolmas kolmen tehopisteen ottelu sarjan aikana. Hintz on takonut viidessä ottelussa tehot 4+7=11.

Miro Heiskanen puolestaan keräsi ottelussa yhden syöttöpisteen. Hän on nyt kerännyt urallaan 30 pudotuspelitehopistettä, ja hänestä tuli vasta neljäs rajapyykkiin yltänyt alle 24-vuotias puolustaja NHL:n historiassa. Muut samaan pystyneet ovat Paul Coffey (50), Cale Makar (45) ja Ray Bourque (32).

Hintz johtaa tällä hetkellä koko NHL:n pudotuspelien pistepörssiä. Heiskanen on puolestaan pakkien pistepörssin jaetulla kolmannella sijalla kuudella tehopisteellään.