Colorado Avalanchen Mikko Rantanen otti jälleen kerran joukkueensa reppuselkäänsä neljännessä Seattle Krakenia vastaan pelatussa läntisen konferenssin ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelussa.

Kraken karkasi kotonaan 2-0-johtoon avauserässä Will Borgenin ja Daniel Sprongin maaleilla. Rantanen aloitti joukkueensa kirin toisen erän lopulla iskemällä viidessä minuutissa kaksi maalia ja vieden pelin toiselle erätauolle lukemissa 2-2. Rantanen on nyt osunut neljässä Kraken-pelissä viisi kertaa.

Ottelu eteni lopulta jatkoerään, jossa Jordan Eberle iski ratkaisun ylivoimalla kolmen minuutin pelin jälkeen ja toi Seattlelle 3-2-maalillaan sen historian ensimmäisen kotivoiton NHL:n pudotuspeleissä.

Ottelusarjan on nyt tilanteessa 2-2. Pelit jatkuvat Coloradossa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.