Toronto Maple Leafs ja Tampa Bay Lightning kohtasivat viime yönä kolmannen kerran NHL:n pudotuspeleissä. Toronto oli ottelussa altavastaaja, mutta onnistui taistelemaan tiensä 4-3 jatkoaikavoittoon. Ottelusarjassa mennään nyt Toronton 2-1 johdossa.

Ottelu oli todella kuumatunteinen. Kummankin joukkueen supertähdillä keitti pahasti yli kolmannen erän alkupuoliskolla.

Toronton Morgan Rielly antoi mojovan taklauksen Brayden Pointille, joka tyhjensi ilmat hyökkääjän keuhkoista. Tästä Tampa Bayn pelaajat eivät pitäneet.

Nikita Kutsherov hyökkäsi suoraan Riellyn kimppuun. Kaksikko tappeli, väänsi ja paini pitkään jään pinnassa.

Lopulta Steven Stamkos päätyi myös pudottamaan hanskat. Hän nuiji Auston Matthewsia, joka yritti lähinnä suojella itseään ja oli tappelussa pelkästään ottavana osapuolena.

Kahakan aloittanut Rielly oli lopulta Toronton suuri sankari. Hän iski voittomaalin ensimmäisen jatkoerän viimeisellä minuutilla.