Carolina Hurricanes ja New York Islanders tarjoilivat dramatiikkaa koko rahan edestä joukkueen toisessa pudotuspelikohtaamisessa.

Avausottelun nimiinsä vienyt Canes oli tälläkin kertaa vahvempi, nyt jatkoerässä maalein 4-3 Jesper Fastin onnistuttua jatkoerän kuudennella peliminuutilla. Ratkaisu oli Islandersin kannalta katkera, sillä sitä edelsi Scott Mayfieldin kasvoihin osunut maila. Isles-puolustajan jäätyä protestoimaan tilannetta Hurricanes käänsi tilanteen toiseen päähän ja voittomaaliksi.

Myös Carolinan toisessa maalissa oli Islandersin kannalta epäonnea, sillä vieraiden ruotsalaispuolustaja Sebastian Aho ohjasi tilanteessa kiekon omaan maaliin.

Sebastian Aho ei voi lopettaa maalien tekemistä Canesille, Hurricanesin some-tiimi irvaili.

Suomalaisittain ottelu oli kaksijakoinen Teuvo Teräväisen loukkaannuttua pahasti päätöserässä. Taiturimaisen suomalaisen käsi murtui Jean-Gabriel Pageaun viikateiskusta.

– Se oli viikateisku hänen käsilleen. Menkää katsomaan se video. Hän joutuu leikkaukseen huomenna. Rehellisesti sanottuna olen hieman suuttunut, päävalmentaja Rod Brind’Amour kertoi lehdistötilaisuudessa ja paljasti Teräväisen olevan sivussa ainakin Islanders-sarjan loppuun asti.

Teräväisen poisjäänti on Hurricanesille karmea takaisku, sillä sen kärkihyökkääjistä myös Max Paciorettyn ja Andrei Svetshnikovin kausi on jo päättynyt loukkaantumisten vuoksi.

Walt Ruff

@WaltRuff

Walt Ruff

@WaltRuff
"I'm a little pissed, to be honest with you."

Rod Brind'Amour shares post-game that Teuvo Teravainen suffered a broken hand tonight as a result of a slash and will be out for the series. He'll have surgery tomorrow.
This is the play, during the #Canes' late third period man advantage, where the injury occurs, per Brind'Amour.

J.G. Pageau is the Islander who whacks #86.