Montreal Canadiensin organisaatiossa pelaava puolustaja Otto Leskinen on palaamassa ensi kaudeksi Euroopan kaukaloihin.

Hockeynews.se-sivuston tietojen mukaan 26-vuotiaan Leskisen uusi seura on todennäköisesti Frölunda HC.

Leskinen solmi viime toukokuussa kaksivuotisen sopimuksen Frölundan kanssa, mutta hän lähtikin juuri ennen kauden 2022-23 alkua Montrealin harjoitusleirille SHL-sopimuksessa olleen NHL-option avulla.

Leskinen pelasi viime kaudella Jokereissa 35 ottelua tehopistein 4+11=15. Jokerien KHL-kausi päättyi aikaisessa vaiheessa Venäjän Ukrainassa käynnistämän sodan takia, joten Leskinen siirtyi alkukeväästä Tapparaan. Leskinen voitti erikoisen kauden päätteeksi Suomen mestaruuden Tapparan paidassa.

Tällä kaudella Leskinen nähtiin pelkästään Canadiensin AHL-seuran Laval Rocketin riveissä. Leskinen kerkesi pelata AHL:ssä vain 24 ottelua (1+7=8), kunnes hänen kautensa päättyi tammikuussa lonkkaleikkaukseen.