Joonas Korpisalo aloitti Los Angeles Kingsin ykkösvahtina pudotuspeleissä Edmonton Oilersia vastaan ja torjuikin komean vierasryöstön heti joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa.

Sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin saamien tietojen mukaan Kings olisi hyvin kiinnostunut kiinnittämään kesken kauden seuraan hankitun suomalaisen pidemmällä jatkosopimuksella kauden päätteeksi.

– Lyhyitä keskusteluja Korpisalon leirin ja Kingsin välillä on jo käyty. Molemmat osapuolet ovat sitä mieltä, ettei neuvotteluissa kannata mennä pidemmälle kesken pudotuspelien. On kuitenkin sanottava, että riippumatta siitä, miten pudotuspeleissä käy, osapuolilla on halu neuvotella jatkosta pudotuspelien jälkeen ja ehdottomasti ennen heinäkuun 1. päivää, LeBrun kertoo.

Korpisalo, 28, kuittaa tästä kaudesta ”vain” 1,3 miljoonaa dollaria. Nykyotteilla suomalainen on kuitenkin torjumassa itselleen rahakasta sopimusta ensi kaudeksi. Korpisalo pelasi runkosarjan lopulla Kings-paidassa 11 ottelua huippulukemin 2,13 ja 92,1%.