Carolina Hurricanes aloittaa ensi yönä NHL:n pudotuspelikoitoksensa New York Islandersia vastaan.

Hurricanesin otteluun valmistavista jääharjoituksista kuului maanantaina kaksijakoisia suomalaisuutisia.

NHL-toimittaja Luke DeCock raportoi Twitterissä, että Antti Raanta on harjoitusten perusteella aloittava maalivahti ensimmäisessä pudotuspeliottelussa. Hurricanes-johto luottaa selvästi kuumempaan veskariin, sillä Raanta on voittanut edellisestä neljästä ottelustaan kolme. Hurricanes on esiintynyt viime aikoina selvästi heikommin, kun ykkösvahdiksi hankittu tanskalainen Frederik Andersen on ollut tolppien välissä.

Suomalaisittain ikävä uutinen on Jesse Puljujärven jo tutuksi tullut kohtalo. Puljujärvi harjoitteli maanantaina ylimääräisten pelaajien joukossa, joka yleensä viittaa siihen ettei suomalaishyökkääjää nähdä ensi yönä pelaavassa kokoonpanossa.

Hurricanesin ja Islandersin välinen pudotuspelisarja alkaa Suomen aikaa tiistaina kello 02:00.

Luke DeCock

@LukeDeCock
Frederik Andersen is out on the ice with the likely scratches (Puljujarvi, de Haan, Coghlan) this morning at PNC. Looks like Antti Raanta will start Game 1 tonight. No morning skate.

For more on that: newsobserver.com/sports/spt-col…