Ottawa Senators saattaa kaupata tähtihyökkääjänsä Alex DeBrincatin kesällä, kertoo seuran sisäpiiritoimittaja Bruce Garrioch.

Toimittajan mukaan DeBrincat ei ole järin halukas jatkamaan uraansa Senatorsissa, johon mies kaupattiin yllättäen viime kesänä Chicago Blackhawksista.

– Kuulemani perusteella vaikuttaa siltä, että puhumme pelaajasta, jolla ei ole kiinnostusta solmia jatkosopimusta tänne. Hän sanoi olevansa avoin keskusteluille, muttei vaikuttanut lainkaan sitoutuneelta. Hän ei ole osoittanut merkkiäkään siitä, että hän aikoisi jatkaa täällä, Garrioch kertoo.

– Senators ei aio pitää häntä, elleivät osapuolet pääse pitkään jatkosopimukseen. Ovi jatkolle on ollut auki siitä saakka, kun he hankkivat pelaajan viime kesänä. Merkittäviä neuvotteluja DeBrincatin, hänen agenttinsa ja GM:n välillä ei ole käyty. Mielestäni on mahdollista, että DeBrincat kaupataan toisaalle varaustilaisuuden aikoihin, Garrioch lataa.

DeBrincat oli tällä kaudella Senatorsin neljänneksi tehokkain pelaaja. Mies nakutti 82 pelissä tehot 27+39=66. Miehen 6,4 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus päättyy tähän kauteen, mutta rajoitetun vapaan agentin pelaajaoikeudet säilyvät yhä Senatorsilla.